Інформатор Коломия

ВЛАДА

Автопарк Коломийської міської ради: хто їздить на службових автівках?

Службовими автомобілями Коломийської міської ради можуть пересуватися міський голова, кілька його заступників, радник, начальники деяких відділів й управлінь та їх заступники, керуючий справами виконкому та не тільки. Загалом в ратуші Коломиї послуговуються п’ятьма автівками, як старіших, так і досить нових моделей.

Які автомобілі й за ким закріплені в Коломийській міській раді – розповість Інформатор.

2 жовтня міський голова видав розпорядження про закріплення автотранспортних засобів. У ньому йдеться про 4 легкові автомобілі.

За завідувачем сектору господарського забезпечення управління персоналом та діловодства міської ради Бабіївим Василем Івановичем закріплено 2 авто:

  • VOLKSWAGEN PASSAT,  2012 року випуску, державний номерний знак АТ 0033 ВН
  • CHEVROLET EPIKA LF 69 К, 2008 року випуску, державний номерний знак АТ 0033 АР

За начальницею ЦНАПу Виноградовою Вікторією Олегівною закріплений FORD KUGA, 2021 року випуску, державний номерний знак АТ 9887 НС .

А новенький RENAULT DUSTER, 2023 року випуску, який закупили тогоріч за 719 тис грн, із державним номерним знаком АТ 3826 ІА, закріпили за начальником відділу муніципальної інспекції Мельничуком Дмитром Івановичем. Більше тут: Стало відомо, для яких потреб ратуша закупила новесенький кросовер

Втім, за ким закріплений службовий автомобіль ВАЗ 21070, в цьому документі даних немає. А згідно попереднього розпорядження міського голови, на цей автомобіль можуть виділяти до 100 л. бензину А-95 на місяць. На інші автівки – від 350 до 500 літр в місяць.

Детальніше тут: Щедрий владний ліміт: від 100 до 500 л пального на місяць – для службових авто ратуші

У розпорядженні також йдеться, хто може їздити на службових автівках.

Відтак, кермувати або користуватися службовим автотранспортом Коломийської міської ради дозволили:

Обслуговування службового автотранспорту міської ради покладено на Бабіїва Василя Івановича.

До слова, на утримання авто ратуші Коломиї за 2022-2023 рік з бюджету витратили понад 1 млн з бюджету. На що саме пішли ці гроші – читайте ТУТ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram, Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору