Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті водійка збила дитину на пішохідному переході

На Прикарпатті водійка збила дитину на пішохідному переході

Опівдні 7 жовтня на пішохідному переході у селі Нижнів керманичка допустила наїзд на 12-річного хлопчика, який переходив дорогу. Дитину госпіталізували.

Повідомляє Інформатор Коломия за даними правоохоронців області.

“На місці аварії поліцейські встановили, що 31-річна керманичка «Мазда 3», мешканка Вінниці, не врахувала дорожню обстановку та допустила наїзд на хлопчика-пішохода, – стверджують поліцейські. – Дитина рухалась через проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу, зліва на право відносно руху автомобіля”.

Травмовану дитину, 2012 року народження, мешканця Тлумацької громади, госпіталізовано до дитячої клінічної лікарні.

Керманичка твереза.

За фактом автопригоди слідчі територіального підрозділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Поліцейські нагадують водіям – будьте уважними та обережними, наближаючись до пішохідних переходів, не перевищуйте швидкості та правильно оцінюйте ситуацію на дорозі.

Поліція закликає батьків нагадати дітям правила дорожнього руху. Переходити проїжджу частину дороги необхідно лише пішохідним переходом, перебігати дорогу заборонено. Діти до 6 років повинні переходити дорогу лише у супроводі дорослих. Крім того, використовуйте світлоповертаючі елементи на одязі дитини – це зробить її помітною на дорозі у темну пору доби. Тільки так ми збережемо життя та здоров’я дітей.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору