Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

Військового медика 10 ОГШБР нагороджено Почесною грамотою РНБО України

Військового медика 10 ОГШБР нагороджено Почесною грамотою РНБО України

Бойовий медик “Едельвейсів” Андрій Чередарчук вже понад два роки на передовій рятує життя наших захисників. 8 жовтня він отримав Почесну грамоту РНБО України.

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на Івано-Франківську ОДА.

Прикарпатець Андрій Чередарчук до повномасштабної війни був викладачем й асистентом кафедри акушерства та гінекології в Івано-Франківському національному медичному університеті, де й займався медичною практикою. У березні 2022 року замість білого халату він одягнув “піксель” і відправився на фронт, де й перебуває і донині.

Зараз Андрій Чередарчук очолює медичну службу військової частини 8 окремого батальйону 10 окрема гірсько-штурмова бригада «Едельвейс». Вже впродовж двох років він рятує воїнів на передових позиціях.

Голова Івано-Франківської ОВА вручила Андрію Чередарчуку Почесну грамоту РНБО України.

“Низький уклін нашим медикам за професіоналізм та мужність, які вони проявляють задля порятунку життів наших захисників”, – підкреслила Світлана Онищук.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору