Інформатор Коломия

ГРОШІ

Без конкуренції: в один день влада Коломиї замовила асфальтування у своїх на 5 млн грн

В один день влада Коломиї замовила асфальтування у своїх на 5 млн грн

В управління комунального господарства із фірмою “ХХІ століття плюс” рік за роком все більше й більше тісна дружба. Зокрема у 2024 році влада Коломиї замовила послуг цієї фірми на майже 65 млн грн. І судячи з того, як міський голова з комунальниками люблять освоювати кошти в кінці року – то це ще далеко не кінець.

Інформатор Коломия розповість деталі.

Яскравий приклад діяльності за попередньою домовленістю – серія закупівель без конкуренції. Так, 15 жовтня управління комунального господарства уклало 5 договорів на капремонти міжбудинкових проїздів. Усі – з одним і тим самим підприємством. Загальна сума перевищує 5,1 млн грн.

Капітальний ремонт міжквартальних проїздів ділянок:

Від початку року ця фірма уклала 15 договорів, з них – 9 з управління комунального господарства Коломийської міськради.

Серед найбільших – асфальтування вул. І. Шарлая  на суму 40 млн грн, частини вул. Довбуша – 11 млн, ремонти міжквартальних на вул. Богуна – понад 4 млн грн.

ТОВ “ХХІ століття плюс” зареєстроване 26 років у Богородчанах. Директор –ГРИЦАК РОМАН РОМАНОВИЧ.

Відповідні органи уже повідомлені про факти роздроблення тендерів. Очікуємо справедливого розслідування й аудиту роботи управління комунального господарства, яке всіляко демонструє небажання зекономити бюджетні кошти на закупівлях.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору