Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

УВАГА! Спростовано інформацію, буцімто у Карпатах ухилянта загризла ведмедиця

Кілька днів тому працівники одного з національних парків буцімто виявили тіло чоловіка з характерними слідами нападу дикого звіра. Проте, як виявилось фото гуляють інтернетом вже кілька років. 

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на журналіста Андрія Боєчка.

За інформацією, наданою буцімто представниками парку, стало відомо, що потерпілий, ймовірно, намагався втекти з країни через Чорногірський хребет. В дописі також вказують, що ведмедицю швидко знайшли.

Зазначається, що було прийнято рішення знешкодити її.

Проте, в Національному парку Інформатору прокоментували, що трагічних випадків через напад диких звірів на людей у них не зафіксовано.

Як з’ясувалось пізніше, фото додані в допис, вже кілька років ширяться інтернетом. Проте, спростувань самого факту нападу дикого звіра на людину немає.

Первинний факт-чекінг новини переконував, що така ситуація дійсно мала місце. Зокрема, щонайменше сім сайтів прийняли інформаційний вкид журналіста Андрія Боєчка за правду. Проте, при подальшому аналізі, зокрема, фото, долучених до допису, виявилось, що світлини давні.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору