Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На коломийській Торговиці розгорнувся осінній продовольчий ярмарок

Попри морозний та туманний суботній ранок людей на коломийській Торговиці повно. Дехто старанно обирає картоплю чи цибулю, хтось прийшов придбати побутову техніку, а ще чимало коломиян завітали на осінній ярмарок, який розгорнули неподалік вишиванкового базару.

Інформатор Коломия не залишився осторонь й побував на ярмарку.

Захід проходить на території коломийської “Торговиці”, що по вулиці Атаманюка, 15. Прикарпатські виробники презентують на ньому великий асортимент продукції, вирощеної та виготовленої на наших полях.

На ярмарку можна придбати овочі, фрукти, крафтові сири, м’ясні та молочні вироби, рибу, хлібобулочні вироби, мед, продукти бджільництва, крупи та цукор. А ще унікальні прикраси ручної роботи, вишиванки, кептарі, дерев’яні іграшки та багато цікавого.

Всі ці продукти коломияни та гості міста можуть купити без посередників за помірними цінами, часом нижчими, ніж на полицях магазинів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору