Інформатор Коломия

ВЛАДА

За 11 000$ влада Коломиї продає елітну нерухомість громади

За 11 000$ влада Коломиї продає елітну нерухомість громади

8 листопада 2024 року у приміщення у самісінькому серці Коломиї може відійти в приватні руки. Влада Коломиї активно розпродає майно громади: землі, приміщення. Цього разу з молотка йде офісне приміщення на площі Відродження. Стартова ціна за 1 м² в австрійській кам’яниці складає всього 235$. Тоді як у новобудовах Коломиї за квадрат доведеться віддати щонайменше 750$.

Інформатор Коломия розповість деталі.

Цього разу з аукціону Коломийська міська рада пропонує придбати у приватні руки третину приміщень на ІІ поверсі у історичній будівлі на площі Відродження, 14/2 у самому центрі Коломиї. Йдеться про кабінети №18, №19 загальною площею 48,2 м².

Приміщення потребує поточного та капітального ремонту.

Але у XIX ст тут були розкішні апартаменти готелю “Галіція” з покоями для сніданків, рестораном, залами для більярду та азартних ігор. Саме тут зупинялися Іван Франко та Олександр Кониський. У ХХ ст готель під новою назвою – “Беллє-Вує” приносив доходи своєму власнику пану Бару. А у 1920-х на світло славнозвісного готелю й каварні “Ціта” збігалися вершки коломийського суспільства і приїждже паньство.

До теми: Місце страт і зміни влад: історія площі Відродження в Коломиї

коломия аукціон

Сьогодні ж зі 145 м² влада Коломиї готова пустити з молотка третину приміщень. За майже півсотні цінних квадратних метрів на старті готові виторгувати 475 540 грн., а це всього 11 300 $/

У приміщенні є всі комунікації: газ, вода, каналізація та електропостачання.

Аукціон запланований на 8 листопада, податися на участь варто до 20:00 7 листопада.  Перейти на платформу з продажу цього лота можна ТУТ.

Хто і за якою ціною готовий купити це розкішне приміщення – читайте згодом на нашому сайті.

Читайте до теми: Історія будівлі, що вдивляється в ратушу: дім на площі Відродження, 18

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору