Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Прикарпатські спортсмени здобули нагороди на Чемпіонаті Європи з боксу U-23

Вихідними у столиці Болгарії – Софії пройшов Чемпіонат Європи з боксу U-23. Фінальні поєдинки серед жінок відбулися 19 жовтня, а чоловіків — 20 жовтня. Прикарпатські спортсмени стали призерами змагань.

Розповідає Інформатор Коломия з посиланням на Івано-Франківську обласну федерацію боксу.

Зокрема, Василь Ткачук з Надвірнянщини став переможцем Чемпіонату Європи U-23 у ваговій категорії 92+ кілограми. У фінальному поєдинку прикарпатець здолав суперника з Греції.

До теми: Жіноча збірна України з боксу на Чемпіонаті Європи U-23 показала історичний результат, здобувши аж три золоті медалі. Одне “золото” принесла для команди уродженка Печеніжина Ірина Луцак.

Крім того, Ашот Кочарян, вихованець Снятинської дитячо-юнацької спортивної школи, виборав срібну нагороду Чемпіонату Європи U-23 у ваговій категорії до 86 кілограмів. Боксер протягом усього турніру демонстрував свою майстерність, а у фіналі поступився представнику Англії.

Вітаємо наших спортсменів з високими досягненнями та бажаємо майбутніх перемог!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору