Сезон малини в самому розпалі, а ви не знаєте, чим потішити себе та близьких? Не біда! Приготуйте малиновий тарт з шоколадом - ідеальний пухкий десерт.
250 г дрібно посіченого чорного шоколаду (60-70%);
150 мл вершків (30% жирності);
50 мл молока.
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 170°С. Змішайте борошно, цукрову пудру і какао.
Додайте масло та жовток, перемішайте. Потім влийте воду та збивайте допоки не утворяться великі грудки. Замісити тісто.
Частинами викладайте тісто на форму та розподіляйте по всій ширині.
Поверх тіста викладіть пергамент та керамічні кульки для випікання тарту. Пекти приблизно 20 хв. Вийміть з духовки, заберіть пергамент і кульки та випікайте ще протягом 5 хв.
Залиште основу для тарту, щоб охолола. Всередину викладіть малину.
Вершки, молоко та шоколад поставте та варіть, допоки маса не стане однорідною.
Залийте малину отриманим ганашем, зверху викладіть ще один шар малини.
Залишити в холодильнику на 1-2 години.
При подачі можна присипати цукровою пудрою. Їжте із задоволенням!
Афіша подій у Коломиї з 12 по 18 травня. Щодня коломияни зможуть відвідати різні події: від спортивних змагань до вистав у театрі чи мистецьких виставок.