Інформатор Коломия

ГРОШІ

Фонди та волонтери: як допомогти українській армії

В усій Україні, окрім Луганської та Донецької областей, от-от оголосять Надзвичайний Стан. Доки країна вичікує рішення Верховної Ради, ми розповідаємо, як допомогти українській армії. 

Підготував Інформатор, завдячуючи Дніпро Обласний.

ПОВЕРНИСЬ ЖИВИМ

Один із найвідоміших благодійних фондів, що допомагає українським ветеранам та військовим. Він забезпечує війська тепловізорами, нічною оптикою, безпілотниками й іншою технікою. Також фонд займається навчанням військових, має проєкти спортивної реабілітації ветеранів і допомагає їм розвивати бізнес. Зробити внесок можна ТУТ.

КОВІДНА ТИСЯЧА

Тепер її можна також витратити на підтримку української армії. Таку можливість надало Видавництво Марка Мельника. На сайті цього ветеранського бізнесу кожен охочий може придбати сертифікат коштом ковідної допомоги від держави, а видавництво перерахує цю суму «Повернись живим». Також ковідну тисячу можна спрямувати медичному підрозділу «Госпітальєри».

АЗС “ОККО”

Надає можливість пожертвувати на армію накопичувальні бали. ЇХ можна перевести на проект «Планшети для підрозділів ЗСУ». Щоб долучитися потрібно у розділі Fishka Pay обрати Благодійність. Збір коштів триває до 27.02 включно.

АРМІЯ SOS

Громадська ініціатива “Армія SOS” займається виготовленням безпілотників, авіарозвідкою, розробляє програмне для керування вогнем і навігаційне забезпечення. Також вони закуповують військову амуніцію, засоби захисту та зв’язку, продовольство та доставляють їх на передову. Пожертвувати можна ТУТ.

Долучайтеся, хай навіть незначними внесками, бо разом ми – сила.

 

Ніка Кричовська

Нагору