Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

“Поезія вільних”: долучайтесь до формування культурної пам’яті

Понад 10 000 заявок віршів за 15 днів: перші результати роботи порталу “Поезія Вільних”. Автори проекту шукають нових авторів. Найкращі твори сформують збірку, яка вийде друком за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Пише Інформатор з посиланням на повідомлення Міністерства культури та інформаційної політики України.

“Поезія Вільних” – це портал з віршами про війну. Надіслати свій поетичний твір можна на сайт проекту. Над модеруванням, редагуванням та корекцією творів щоденно працюють 27 волонтерів, половина з яких – професійні редактори.

Вірші найвищого художнього рівня отримують позначку “Вибір редакції”. Наразі її має вже 112 віршів. Найкращі твори сформують збірку, яка вийде друком за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

“Кожен вірш, кожен рядок, кожне слово – це вже частина Української історії. Після нашої перемоги, майбутні покоління мають пам’ятати крізь що ми пройшли та надихнутись відвагою і героїчною боротьбою. Долучайтеся до культурної спадщини й додавайте свої твори, адже ми точно знаємо, що війни закінчуються, а поезія – ні”, – пишуть автори порталу.

Нагору