Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Видавництво “Ранок” таки знайшло приміщення в Коломиї

Знадобилося менше десяти днів після публікації нашої статті на сайті “Інформатора” – і видавництво ранок таки знайшло складські приміщення в Коломиї. Вони винаймають виробничі площі на окраїні міста. Але потребують ще додаткових площ – 1 000 м² і більше.

Компанія більше 25 років працює у Харкові. Їхні книги є в добірці українських школярів, вчителів, матусь. Але через жахи війни видавництво постало перед непростим кроком: перевезти логістичний центр у безпечний район. Розглядали міста Прикарпаття.

Як Коломия допомогла харківським видавцям, розповідає Інформатор.

“Відразу після публікації статті посипались дзвінки з пропозиціями оренди. І бізнесмени – власники площ, і представники влади, – каже гендиректор “Ранку” Віктор Круглов. Зокрема з міськради Івано-Франківська дзвонили, пропонували допомогу. Але ми осіли в Коломиї”.

20 квітня в Коломию прибули перші фури з навчальною та методичною літературою “Ранку”. Далі книги роз’їдуться  містами України. Українські діти від перших днів життя і до закінчення школи можуть навчатися і пізнавати світ зі сторінок цього видавництва.

“Вкотре переконуюсь, Україна – країна неймовірних людей.  Спасибі за допомогу в такий непростий час. Коломияни, ви фантастичні!”, – дякує “Ранку” Віктор Круглов.

З міркувань безпеки нове місце розташування логістичного центру видавництва ми не розголошуємо. До того ж цих складських приміщень виявилось замало. Тому якщо у вас або у ваших друзів є пропозиції оренди приміщень від 1000 м² і більше, то повідомляйте на номер +38067 577 06 34 (Віктор).

У подальших планах видавництва – відкрити книгарню в Коломиї.

А ми переконані, що добрих книжок, як і книгарень забагато не буває. Тому продовжуємо допомагати “Ранку” тим, що виходить найкраще. Ми ж – з України!

Читайте до теми: Видавництво “Ранок” шукає приміщення для логістичного центру

Наталка Сандецька

 

 

 

 

Нагору