Інформатор Коломия

ГРОШІ

14 травня у Коломиї відбудеться воркшоп для бізнесу

Для місцевих підприємців, переселенців, які шукають можливості перенести свій бізнес на Коломийщину, а також ТОП- менеджерів у Коломиї готують зустріч “Бізнес Змістів”. Якщо у вас виникли запитання, шукаєте офісні або виробничі площі, потребуєте допомоги з підбором персоналу або ж маєте пропозиції по налагодженню бізнесу – то ця зустріч саме для вас.

Повідомляє Інформатор.

Модеруватимуть зустріч бізнес-консультанти, які теж є переселенцями, тимчасово мешкають у Коломиї та мають чималий досвід у сфері планування бізнес-процесів, клієнтоорієнтованості та роботи у кризових ситуаціях.

Говоритимуть про те, як налагодити бізнес-процеси в умовах війни та як побачити можливості там, де наразі – тільки виклики.
Для місцевих підприємців це хороша нагода побачити нові можливості, які з’явилися разом із переїздом до Коломиї фахівців з інших регіонів.

Зрозуміти, як відповісти на запит переселених підприємців та як залучити до роботи свого бізнесу крутих спеціалістів, які наразі проживають у нашому місті.

Підприємці-переселенці дізнаються про особливості нашого ринку та клієнтів, знайдуть нові знайомства, які можуть допомогти почати свою справу у нашому місті.

Коли і де?

Воркшоп “Бізнес Змістів” відбудеться уже в суботу, 14 травня о 9:30 у приміщенні Space Up, м. Коломия, вул. Січових Стрільців 5А.

Для кого?

Подія для місцевих підприємців, переселенців, які є власниками бізнесу та ТОП-менеджерів, які тепер мешкають в Коломиї чи планують переїзд до столиці Покуття.
Формат воркшопу передбачає практичну роботу з проблемами та їх вирішенням.

Як потрапити?

Також для участі необхідна попередня реєстрація — https://cutt.ly/wHqaZum
Кількість місць обмежена.

Ціна питання:

Вхід вільний, однак заохочуємо робити благодійний внесок, який команда Вулику Змістів використає на поліпшення житлових умов переселенців в Коломиї (ГО “Трикутник”
IBAN: UA493204780000026007924919863
код ЄДРПОУ: 40287206
МФО банку 320478
АБ “УКГАЗБАНК” м. Київ).

Дивіться також: Сьогодні в Коломиї купа суперкрутих спеціалістів.

Нагадаємо, що “Вулик змістів” — проєкт, який займається інтеграцією переселенців у громаду, а допомога у відновленню бізнесів в часі війни – один із напрямків (чи то пак сот) цього проєкту.

Читайте більше: “Вулик змістів” у Коломиї створює банк житла для вимушених переселенців.

 

Нагору