Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Артемівська сіль вигульнула в Сільпо, а що в Коломиї

Чималі запаси улюбленої артемівської солі віднайшли на складах. Відтак на Франківщині у мережу супермаркетів доставили 300 тонн тонн кам’яної йодованої солі.

Повідомляє Інформатор за даними Асоціації ритейлерів України.

“Мережа супермаркетів “Сільпо” доставила 300 тонн кам’яної йодованої солі від підприємства “Артемсіль”. 14 червня сіль залізницею доставили до складів мережі, а найближчими днями вона вже буде на полицях”, – йдеться в повідомленні.

Де сіль перебувала увесь час, після припинення виробництва на “Артемсолі” і протягом кількох тижнів відсутності цього продукту на полицях в магазинах, не повідомляється.

Про ціни й наявність солі у травні писав Інформатор. Читайте детальніше у статті – Солі нема, але паніку – геть.

Сіль від найбільшого українського виробника почала зникати з полиць ще у квітні через активні бойові дії біля копалень у Донецькій області.

Окрім фірмової солі українського виробництва Сільпо в останній місяць доставило сіль Kujawska та сіль Solino з Польщі. Також продовжуються поставки солі ТМ Sosalt з Італії.

Загалом, у червні Сільпо імпортує 200 тонн солі від виробників з Польщі, Румунії, Болгарії та Туреччини.

У Коломиї немає супермаркетів “Сільпо”, проте сіль є на складах продовольчих баз, а отже її можна очікувати у на полицях магазинів нашого міста. Крім відомої “Артемсолі” на Коломийщині продається товари від львівської торгової марки “Світ солі”, а також імпортного виробництва.

Інформатор продовжує відслідковувати ситуацію на прилавках міста, слідкуйте за оперативними новинами на сайті або ж у Телеграмі – https://t.me/kl_informator.

Наталка Сандецька

 

Нагору