Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Новинка у Приват24: тепер з додатку можна телефонувати до банку

Гарна новина для всіх клієнтів Приватбанку. Якщо у вас є інтернет та мобільний додаток Приват24, то з нього ви можете дзвонити до банку. Тільки оновіть застосунок до останньої версії.

Пише Інформатор, спираючись на пресслужбу Приватбанку.

Така функція стане справжнім порятунком для багатьох українців, які стикаються з проблемою дзвінка з-за кордону чи з інших причин не мають доступу до мобільного звʼязку вітчизняних операторів. Бета версія такої унікальної інновації доступна у останній версії мобільного Приват24 для всіх користувачів (iOs та Android).

Ці дзвінки є безкоштовними, телефонувати можна через мобільний інтернет чи Wi-Fi. Приватбанк наголошує, що таке спілкування є безпечним, бо дзвінок захищений логіном і паролем від Приват24.

“Через війну мільйони українців змушені шукати прихисток за кордоном, а в деяких регіонах України поки що відсутній український мобільний зв’язок, тому саме зараз ми впровадили цю унікальну технологію, щоб наші клієнти були на зв’язку з банком за будь-яких умов”, – говорить Керівник Напрямку “Омніканальний контактний центр” ПриватБанку Оксана Аношечкіна.

Як подзвонити до ПриватБанку із застосунку:

  • увійдіть до мобільного Приват24 із своїм логіном та паролем,
  • перейдіть в “Профіль клієнта”
  • далі “Служба підтримки”
  • та “Дзвінок через Приват24”
  • або “Дзвінок у підтримку” для Android.

Зараз сервіс працює у тестовому режимі. Так розробники перевіряють всі його можливості та хочуть зробити технологію ще більш зручною та досконалою.

Читайте до теми: ПриватБанк та Monobank встановили ринковий курс валют для безготівкових операцій.

Ольга Пукавчук

Нагору