Інформатор Коломия

ТРЕШ

Чоловік чинив опір та поранив поліцейського

Син захищав батька-правопорушника, але перестарався, завдавши одному з інспекторів тілесних ушкоджень. Зловмисника затримано і запроваджено кримінальну справу. На батька складено адміністративний протокол. Поліцейського госпіталізовано.

Деталі розповідає Інформатор з посиланням на сторінку Поліції Івано-Франківської області.

Інцидент трапився 30 червня у Тлумачі. Під час патрулювання до поліцейських підійшов 54-річний чоловік. Він почав некультурно поводитись, вживати нецензурні слова та вів себе по-хамськи. Службовці вирішили скласти адмінпротокол та відправили правопорушника у відділок.

Коли про це дізнався син затриманого, він з’явився у відділку і, не розібравшись із ситуацією, почав вимагати відпустити батька. Ба більше – вирішив розпустити руки. В результаті одного із працівників поліції було травмовано і госпіталізовано.

28-річного нападника слідчі затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили підозру за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

А на 54-річного порушника поліцейські склали адмінпротокол за ст. 185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП.

Читайте також: Нічна стрілянина в Сопові: троє людей в лікарні.

Христина Бойчук

Нагору