Інформатор Коломия

ГРОШІ

Вам вже повернули гроші за газ? | Де коломиянам подати заяву без черги

Минуло близько двох місяців, як клієнтам “Івано-ФранківськгазЗбуту” повідомили про переведення до “Нафтогазу”. Тоді споживачі почали звертатися із заява про повернення коштів за газ. Чергу під клієнтським простором 104.ua на вулиці Січових Стрільців у Коломиї було помітно за десятки метрів. На диво, люди стоять там і сьогодні. Проте, чи можна уникнути черг?

Дізнавався Інформатор.

За словами старшого менеджера коломийського відділу ТОВ “Івано-ФранківськгазЗбут” Руслана Рудого, споживачі досі подають заявки на перерахунок грошей, помилково сплачених старому постачальнику газу. Наразі звернулося близько 8 тисяч мешканців. Деяким споживачам вже повернули кошти. Через встановлений ліміт, гроші перераховують кожного дня частинами.

“Повернення коштів залежить і від боржників. Вони повинні заплатити, щоб ми віддали переплату за газ,” – каже Руслан Рудий.

До теми: Прикарпатців запитують, чи вони за повернення до єдиної платіжки за газ

Поки що, крайнього терміну подачі заявки немає. Всі заяви обробляються в порядку черги. Але після її написання, вам можуть перерахувати гроші аж через місяць.

Якщо ви не бажаєте стояти в черзі біля центру обслуговування клієнтів на Січових Стрільців, то заявку на перерахунок можна подати і в офісі “Івано-Франківськгаз Збут”.

Адреса: м. Коломия, вул. Крип’якевича, 40.

Телефони: (03433) 5-00-99, (0342) 76-63-04.

Режим роботи:

Пн-Чт: 08:00-17:15
Пт: 08:00-16:00

Також ми писали: Як повернути переплату по особовому рахунку

Ольга Пукавчук

Нагору