Інформатор Коломия

ТРЕШ

Прогулянка з кастетом = 120 год виправних робіт

Поліцейські зупинили чоловіка, який влаштував прогулянку з кастетом по вулиці Грушевського. Дозволу на холодну зброю у нього не було. Як вирок, суд ухвалив рішення призначити йому 120 годин виправних робіт.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

На судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину та повністю підтвердив весь порядок злочину. Пояснив, що придбав кастет та деякий час носив його з собою. У вчиненому щиро розкаявся та попросив його суворо не карати.

Враховуючи, що обтяжуючих обставин при визначенні покарання не було виявлено, а також взявши до уваги зізнання і розкаяння, суд вирішив призначити чоловікові 120 годин виправних робіт, а кастет знищити. Також з обвинуваченого зняли 686 грн 48 коп в користь держави на проведення експертизи.

На вирок може бути подано апеляцію до Івано-Франківського Апеляційного суду через Коломийський міськрайонний суд протягом тридцяти діб з дня його проголошення. У випадку неподання апеляційної скарги, вирок набирає законної сили після закінчення встановлених строків апеляційного оскарження.

Читайте також: У Коломиї судили пенсіонерку, яка торгувала на тротуарі

Христина Бойчук

Нагору