Інформатор Коломия

ГРОШІ

Маленька перемога: міський голова Коломиї пообіцяв не платити за металеве яйце

Епопея довкола сумнівного тендеру закупівлі металевої писанки підходить до логічного завершення. Міський голова Коломиї Богдан Станіславський пообіцяв, що місто не платитиме за це чудо дизайну.

Але Інформатор, навчений гірким досвідом владних обіцянок, продовжує слідкувати за витратами з міського бюджету.

Проте досі аукціон не скасований, на сайті prozorro досі закупівля вважається завершеною.

Хоча міський голова стверджує, що тендер не відбувся.

“Закупівля по виготовленню металічної писанки не відбулася. Архітектурна форма «Писанка» на кільці вулиць Грушевського та Карпатської – залишається на місці. 24 серпня підприємець подарував, тобто передав її на баланс Коломиї на безоплатній основі. Маємо подарунок місту до Дня Незалежності, і тепер він прикрашає один з в’їздів до Коломиї. На цьому дискусію пора припиняти”, – написав мер на свої сторінці.

Адже ще вчора вранці – 25 серпня – Богдан Станіславський у розмові із журналістами Інформатор заявив, що порушень тендерної закупівлі не бачить, а подарунок не зовсім подарунок, адже за яйце доведеться заплатити, як тільки казна дозволить.

До теми: Виграв не той, хто переміг | Що не так з тендером на закупівлю яйця за 600 тис грн

Крім того 25 серпня відбулась ще одна закупівля, на цей раз рекламних тумб у формі писанки. І знову із порушеннями. Торги розігрувались між ТОВ “Кузня” і представницею “Кузні” ФОП Ольгою Аннюк.

Деталі: Схеми тривають: Кузня і ФОП Аннюк виграли тендер ще на 205 тис грн на рекламні тумби

Нагору