Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Наоглядались: вхід в металеву писанку на кільці заварили

Що легше: перенести оглядовий майданчик в безпечне і більш цікаве місце чи заварити вхід у яйце і залишити його стовбичити на кільцевій? Для влади Коломиї кращим здався другий варіант. Вхід у скандальну писанку нині заварили намертво.

Інформатор встиг зловити цей епічний момент.

Ось так після тижня дебатів писанка подешевшала на 600 тис грн (тепер її нам подарували), а ще перестала бути оглядовим майданчиком. Коломияни втратили унікальну нагоду помилуватися куском дороги на кільцевій та шматом цвинтаря Монастирок, що видніється праворуч.

Нагадаємо, що тендер на виготовлення писанки відбувся зі значними порушеннями. Та під тиском громади міський голова таки відмінив закупівлю яйця за 600 тис грн.

До теми: Виграв не той, хто переміг | Що не так з тендером на закупівлю яйця за 600 тис грн

Тепер у металевого яйця інше стратегічне завдання: закривати оглядовість на кільцевій розв’язці біля автостанції і створювати додаткову небезпеку для водіїв. Адже в разі чого машина не просто вилетить на кільце, а втарабаниться в арматуру у самісінькому його центрі.

Здавалось, нічого абсурдного вже й не придумаєш із цим скандальним яйцем, але ж ніт: міська рада показує, що якщо сильно постаратися, то можна.

Читайте також: Схеми тривають: Кузня і ФОП Аннюк виграли тендер ще на 205 тис грн на рекламні тумби

Наталка Сандецька

Нагору