Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Наболіле: коли полатають вулицю Довбуша у центрі Коломиї?

Вулиця Олекси Довбуша – страшний сон коломийських автомобілістів. Особливо той шмат дороги, який розпочинається біля Геріатричного пансіонату та тягнеться до вул. Котляревського. Ями на цій ділянці такі, що можна і колесо загубити. І вже кілька років поспіль водії змушені або нищити свої автівки по тих ямах, або об’їжджати їх десятими дорогами.

Інформатор не міг більше чекати і запитав міську раду, коли вже тут буде гарна дорога.

Ще два роки тому на вул. Довбуша проклали новий асфальт від перехрестя з вул. Шевченка і до трикутної розв’язки з вул. Коцюбинського. І біля другої розв’язки частину Довбуша захопили капітальним ремонтом, коли проводили ремонт бічних вул. Костащука та вул. Майданського. Далі справа зупинилася через перекопи при заміні водогону.

Влітку цього року комунальники почали латати дорогу на вул. Довбуша, починаючи від міського кладовища і в сторону центру міста. Читайте детальніше: Як у Коломиї ремонтують вулицю Довбуша.

Через воєнний стан здійснити капітальний ремонт доріг немає можливості, тому наразі проводять тільки поточні ремонти. Ліквідацією ямковості у Коломиї займається КП “Полігон Екологія”. Минулого тижня вони вже ремонтували дорогу на вул. Довбуша за перехрестям з вул. Трильовського. Тому нам стало цікаво, чи дійде і до ремонту ділянки від Геріатричного пансіонату до вул. Котляревського.

Інформатор відправив інформаційний запит до Коломийської міської ради. Нам відповіли, що на даний час розробляється кошторис на ремонт проїжджої частини та тротуарів вул. Довбуша від вул. Котляревського до вул. Коцюбинського. Однак, на ділянці від будинку №87 до вул. Котляревського відсутня каналізаційна мережа. Коломийська влада запланувала збудувати її в 2022 році. І вже після прокладання мережі планують провести ремонт покриття проїжджої частини та тротуарів.

А поки вулиця Довбуша виглядає так:

Читайте також: Автомобільні шини в люках: у Коломиї ремонтують дорогу на вул. Стефаника

 Ольга Пукавчук

Нагору