Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Дивись, не перечепись: на Чорновола та Валовій люки-спотикачки

Ох, вже ці коломийські дороги… Десь латають покриття, стелять новий асфальт, а десь люки то вивищуються над дорогою, то навпаки – ховаються і “залягають на дно”. На стометрівці та прилеглій до неї, вулиці Валовій саме така ситуація.

Інформатор прогулявся тут та підготував для вас фоторепортаж.

На вулиці Чорновола можна знайти різні цікавинки. Тут, наприклад, поряд з люком утворилась вирва. Цікаво, як таке сталося та коли її залатають?

А от це проїжджа частина на перехресті вул. Валова та вул. Чорновола.

Пройшовши трохи далі стометрівкою, можна зустріти і такий люк. Захований в асфальт. Хто полюбляє скейти чи самокати – будьте тут обережні.

На вулиці Валовій майже всі люки назовні. Для водіїв та їхніх автомобілів це трохи небезпечно. Навіть раніше ми писали, як Коломийський водій помалював люки на Чайковського кислотним кольором. Володимир Васкул заплатив за ремонт 8 тис грн.

Проте не люками єдиними. Пройшовши трохи далі, можна зустріти отаку розбиту яму, яка чекає ремонту. Навіть мешканець Коломиї, побачивши нашу журналістку відзначив, що добре було б її залатати, аби рухатися вулицею було спокійніше та приємніше.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

До теми: “Тетріс” з люків і не тільки | вулиця Чайковського у Коломиї

Христина Бойчук

Нагору