Коломия До сайту

Про що йшлося на 2-му пленарному засіданні сесії Коломийської міськради

Друге пленарне засідання 36 сесії Коломийської міської ради було коротким. В ратуші зібралися 24 депутати. Вони голосували за 9 додаткових питань. А от питання про будівництво будинків на вул. Новодворського зняли з порядку денного. Крім цього, не йшлося і про зменшення прибережної зони “ставка на вул. Чехова”.

Що вирішували сьогодні у ратуші – розповість Інформатор.

На початку засідання двічі голосували за зняття з порядку денного питання про будівництво групи багатоквартирних житлових будинків з торгово-офісними приміщеннями по вул. Івана Новодворського, 15А в місті Коломия.

Далі міська рада звернулась до президента та голови ОДА про присвоєння Любомиру Бордуну звання Героя України з врученням ордена Золота Зірка. Також зачитали звернення відносно санітарної рубки дерев на горі Юрів у селі Воскресинці та на території поблизу неї. Детальніше: Горі Юрів у Воскресинцях загрожує рубка дерев

Після цього перейшли до перегляду додаткових питань. Депутати проголосували за:

Також на сесії не проголосували за дострокове припинення повноваження депутата міськради Вікторії Образцової. Проте депутати вивели зі складу виконавчого комітету міськради Сергія Проскурняка.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Ольга Пукавчук