Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломийська дітвора отримала подарунки від поліцейських за участь в конкурсі

Вихованці садочка №14 у Коломиї стали наймолодшими учасниками конкурсу дитячого малюнка, який ініціювали в Управлінні поліції охорони Івано-Франківщини. Маленьким художникам вручили подарунки.

Довідався Інформатор.

Управління поліції охорони області проводило конкурс дитячої творчості на кращий малюнок присвячений 70-ій річниці служби охорони. Діти малювали на тему “Виросту та буду працювати в поліції охорони”. Вихованці коломийського дитячого садка№14 теж долучилися до конкурсу і зобразили на папері своє бачення поліцейських буднів. Підтримували діток вихователі і педагоги садочка, зокрема Марук Надія.

За старання малечі поліцейські охорони Коломийщини завітали до закладу із подарунками.

“Ми щиро дякуємо маленьким художникам за їхні роботи, адже дуже приємно, що маленькі громадяни нашої держави уже розуміють і знають про необхідність та відповідальність нашої професії. Ми переконані, що ці діти виростуть справжніми синами та дочками нашої України,” – сказав начальник Коломийського міжрайонного відділення поліції охорони Степан Барабаш.

Читайте також: Під час повітряної тривоги свято осені для малюків Коломиї провели в укритті

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Ольга Пукавчук

Нагору