Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У бібліотеці юнацтва відбулась book-дискусія “Всі різні – всі рівні”

“Давайте домовимось, що якщо світ міняється на гірше, то ми з вами змінимося на краще. Будемо один за одного трохи мудріші, добріші. То не коштує грошей, то безплатно”, – говорив Андрій Кузьменко “Скрябін”.

Саме на цій репліці відомого українського співака, композитора, патріота та громадського діяча був побудований захід про толерантність у юнацькій бібліотеці нашого міста.

Детальніше розповість Інформатор.

Учора, 16 листопада, учні ліцею №8 мали змогу подискувати на тему “Всі різні – всі рівні”. Бібліотека “Твій простір” підготувала для них тематичний фільм “Толерантність починається з мене”. Після перегляду молодь пройшла тест “Чи є я толерантним”, після якого кожен зрозумів позитивні та негативні риси свого характеру.

До теми: 20 листопада у Коломиї відбудеться фестиваль патріотичної пісні імені Софіі Галечко

“Коли виникає страх чи зневага до інших, з’являється дискримінація та нетерпимість. Це можна назвати відсутністю толерантності. Відмінності підкреслюють нашу унікальність, оскільки всі ми відрізняємося захопленнями, зовнішністю, характерами, уподобаннями. І це – нормально, це і є світ, у якому ми живемо, подобається нам це чи ні. Об’єднує нас причетнісь до єдиного суспільства, тому толерантність є необхідною рисою, яка допомагає таким різним людям співіснувати”, – додають у дописі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Вікторія Ровенчук

Нагору