Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ув’язнений організував торгівлю наркотиками у франківському СІЗО

У слідчому ізоляторі Івано-Франківська організували “наркобізнес”. Чоловік, що перебував у СІЗО, зберігав та розповсюджував серед підозрюваних осіб заборонені речовини. 

Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію області.

Встановлено, що організував незаконну діяльність 43-річний обвинувачений за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів. Цілих три місяці він розповсюджував наркотики серед інших підозрюваних, що перебувають в СІЗО.

За місцем утримання фігуранта провели санкціонований обшук і вилучили наркотики, засоби для пакування заборонених речовин. мобільний телефон, гроші, банківські картки, “чорнові” записи. Наразі поліцейські встановлюють спільників “ділка” та джерела надходження наркотичних речовин і коштів для їх придбання.


Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за вчинення кримінального правопорушення. Заходи з викриття протиправної діяльності «наркоділка» проводилися спільно з оперативним відділом ДУ «Івано-Франківська установа виконання покарань №12» (СІЗО).

Нагадуємо, що минулого місяця вже виявили наркотрафік в Івано-Франківській установі виконання покарань №12 та його організатора.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору