Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Скільки зрізали й посадили дерев у Коломиї за 2022 рік?

За цей рік у нашому місті стало менше на понад 100 дерев. І це помітно неозброєним оком. А проте за даними комунальників у Коломиї в змаганнях посадили | зрізали таки перемогли саджанці.

Деталі знає Інформатор.

У відповіді управління комунального господарства на інформаційний запит стверджують, що на противагу 105 зрізаним деревам на наших вулицях висадили 187 нових саджанців.

Це диковинний золотий дощ, клени, магнолії, ялини та катальпи. Зараз вони намагаються прижитися у скверику біля міського озера, на площі Шевченка, на Вічовому Майдані та площі Відродження, на вул. Січових Стрільців, вул. Бандери, на вул. Лисенка та вул. Хмельницького.

На саджанці витратили 364 262 грн за 2022 рік.

До теми: Майже 100 тис грн на саджанці: скільки Коломиї обійшлися нові клени

Скільки з них дадуть нові пагони навесні наразі невідомо.

Натомість знаємо, де вже не варто чекати затінку. Зокрема дерева зникли на площі Відродження, на вул. Чехова, вул. Мазепи, бульварі Лесі Українки, вул. Бандери, вул. Леонтовича, вул. Моцарта, вул. Богуна, вул. Довбуша, вул. Трильовського, вул. Лисенка, вул. Симоненка, вул. Чайковського, вул. Шкрумеляка, Вул. Петлюри, вул. Карася, вул. Мазепи, вул. Закарпатська, вул. Стефаника, вул. Заньковецької, вул. Коновальця та вул. Аркаса.

До теми: Гра в демократію або ”йой най буде”. Як приймаються рішення про зрізку дерев в Коломиї

Усі ці дерева – переконані в управлінні комунального господарства – були аварійними. А ми ж пам’ятаємо ті здоровенні міцні дерева у міському парку, які зрубали восени цього року, тому тут можна було б і посперечатися.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

 

 

Нагору