Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Старшокласники ліцею №1 в Коломиї взяли участь у конкурсі й отримали цілий набір квітів для школи

Класний керівник 10-А ліцею № 1 в Коломиї Олексій Токарюк вирішив разом з дітьми скористатися нагодою висадити квіти для рідної школи. А відтак змогли здійснити задум безкоштовно завдяки конкурсу від компанії «Flowers 4 School».

Повідомляє Інформатор за дописом Коломийського ліцею №1.

Щоб отримати насіння та цибулини квітів треба було лише подати заявку на участь на сайті, а потім відфотографувати процес посадки.

Власне, керівник класу з учнями давно задумувалися над тим, яку пам’ять можна залишити після себе у рідній школі. Хотілося чогось особливого, живого, емоційного, такого, що завжди можна буде побачити, коли йдеш повз рідний навчальний заклад. Саме таку ідею запропонував класний керівник, Олексій Токарюк, побачивши рекламне оголошення у соціальних мережах фейсбук від компанії «Flowers 4 School».

“Ми надіслали замовлення і отримали поштою коробку з цибулинами різних квітів. Це і тюльпани, нарциси, гіацинти, крокуси та інші квіти різних кольорів. Крім того у картонній коробці була інструкція, як здійснювати посадку цибулинних квітів”, – розповідають на сторінці ліцею.

Далі ліцеїсти із вчителем мають вибрати ділянку для посадки, підготувати грунт та висадити ці чудові квіти усім класом.

Бажаємо ліцеїстам яскравої клумби і дякуємо класному керівнику за гарний приклад.

До теми: “Смачна пригода”: як учні ліцею №9 вчились готувати піцу

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору