Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Попросили і були почуті: до дитсадка встелили доріжку від мікрорайону Мазепи

Кілька років тому колектив дитсадка “Світлячок” намагався вирішити свою давню проблему завдяки участі в конкурсі проєктів на громадський бюджет. Проте їхню заявку відхилили. А в грудні несподівано збулось бажане.

Інформатор розкаже більше.

До дитячого садочка №20, що на вулиці Маковея, є кілька доріг, та всі вони були однаково поганими в період дощів та снігопадів. Найбільше дошкуляла мешканцям густозаселеного мікрорайону Мазепи стежка, яка вела прямо до головних воріт садочка. І довжина її – кількадесят метрів, а вийти в чистому взутті однаково не виходило.

До теми: В укритті ДНЗ №20 встановлюють сучасну систему вентиляції з підігрівом

На конкурс проєктів громадського бюджету заявка на ремонт доріжки не пройшла, бо від педагогічних колективів – зась, високі ризики використання адмінресурсу.

Аж тут наприкінці осені поряд почали ремонтувати міжбудинкові заїзди. Директорка садочка “Світлячок” Оксана Рибак одразу набрала заступника міського голови з комунальних питань Володимира Григорука і була почута.

Здавалось би, на фоні мільйонних дорожніх робіт це дрібничка, але сотням батьків та усьому колективу садочка щоранку трохи покращується настрій, йдучи рівною стежиною.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Наталка Сандецька

Нагору