Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Жінок в Печеніжині безкоштовно вчитимуть англійської мови

Без знання англійської мови зараз досить складно. Але мешканкам Печеніжинської громади пощастило, бо для них організовують безкоштовні заняття з англійської мови.

Довідався Інформатор  на сторінці громадської організації «ДІЄ. Добрі Ідеї Єднають».

Завдяки вивченню цієї іноземної мови, буде легко допомагати дітям з домашньою роботою, розбиратися в налаштуваннях різних пристроїв з англійським інтерфейсом, читати іноземні сайти та, звісно, вільно почувати себе в інших країнах.

До клубу англійської мови можуть приєднатися жінки, які постійно чи вимушено проживають на території громади.

Варто поспішити, адже кількість місць обмежена. Слідкувати за всіма новинами щодо занять можна у спільноті за посиланням. 

Проект “Створення коворкінгового центру для жінок/дівчат Печеніжинської громади” здійснюється в рамках проєкту «Підтримка жінок, миру та безпеки в Україні», який реалізується ГС «Центр Економічного Відновлення» (ЦЕВ) у консорціумі з ГО «Ла Страда-Україна/La Strada-Ukraine», ВГО «Поруч» та Інститутом конструктивної журналістики та нових медіа Constructive.Institute, за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Читайте також: У Печеніжині відбулася презентація книги місцевого краєзнавця Василя Гаврищука | Фоторепортаж

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору