Інформатор Коломия

ВЛАДА

Які дороги відремонтують в Коломиї у 2023 році

Міський голова Коломийської територіальної громади розповів у прямому ефірі, які дороги в планах міських комунальників на 2023 рік. 

Інформатор знає деталі.

Вулиця Кобилянської так і не дочекалася ремонту у 2022 році. За словами Богдана Станіславського, одним шаром асфальту цю дорогу могли б зробити проїзною. Але насправді тут необхідно робити капітальний ремонт: тротуари, два шари асфальту. Але казна б не пропустила такі видатки. Тому-то ремонт вул. Кобилянської відклали на 2023 рік.

Що стосується вул. Гетьманської, то її також планують відремонтувати у цьому році. Наразі вулиця вкрай важка для проїзду. Інформатор писав, що тут демонтували частину танкової шашки, бо замінювали каналізацію. За прогнозами міського голови ремонт Гетьманської варто очікувати у червні.

До теми: На вулиці Гетьманській в Коломиї зірвали танкову шашку

Вулиця Шипайла, що сполучає вул. Лисенка із вул. Петлюри нині нагадує авторалі з грязюки. У 2022 році тут замінювали і водопровід, і каналізацію. Голова Коломийської громади запевнив, що вже цього літа ця дорога буде мати новий асфальт.

Тим часом голова закликає мешканців цих вулиць завершити врізку в комунікації ще цієї зими, щоб земля встигла просісти до капітальних ремонтів.

Дочекається нового полотна у цьому році і багатостраждальна вулиця Пушкіна, яка вже десятки років не бачила ні поточного, ні тим паче капітального ремонту. За словами Богдана Станіславського тут заасфальтують повністю шлях від вул. Петлюри до вул. Франка.

Також у 2023 році планують здійснити ремонти доріг у мікрорайоні Косачівської.

А ще на ремонти міжбудинкових проїздів заклали у бюджет Коломийської ТГ 2023 року 25 мільйонів гривень. Проте наразі не відомо, про які саме вилиці йде мова.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору