Інформатор Коломия

ВЛАДА

Крига скресла: мер припинив стажування Онищенка в освіті Коломиї

27 січня коломияни збунтувались проти призначення Юрія Онищенка на посаду голови Управління освіти нашого міста. А вже сьогодні, 30 січня, міський голова повідомив, що стажування мера Попасної на високу посаду припинено. Висновок: мовчати не можна.

Інформатор дякує всім небайдужим та ділиться з вами оновленою інформацією.

За словами мера міста, після 24 лютого військові порекомендували Юрія Онищенка та запропонували взяти його у міську раду.

Нині Юрій Онищенко все ще залишається міським головою Попасної, але не виконує обов’язки, бо там створили військо-цивільну адміністрацію. Також міський голова повідомив, що дружина Онищенка несе службу у 10 ОГШБ. Тому він тут.

До теми: Темна історія: чому СБУ звинувачувала мера Попасної у співпраці з окупантами і чи вплине це на рішення про його призначення в освіту Коломиї?

Оскільки він займає посаду міського голови Попасної, то не може ані очолювати управління, ані бути заступником начальника. Але враховуючи те, що він добре розбирається в гуманітарних питаннях, мер відгукнувся на прохання мера поділитися досвідом в освіті.

“Ситуація з листом СБУ дійсно викликає питання. Тому стажування Юрія Онищенка припинено, а його відсторонено від виконання обов’язків. Також звернувся до правоохоронців вияснити цю ситуацію. Попри те, що реєстри закриті, спецперевірки зараз не проводять, прошу вибачення у громади про те, що недогледіли”, – пише міський голова Коломиї.

Читайте також: Чи візьмуть в керівництво освіти Коломиї колишнього мера Попасної, висуванця компартії

Через ці всі події, в тому числі в освітній сфері, буде проведена нарада з головами депутатських фракцій.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору