Інформатор Коломия

ВЛАДА

Мати загиблого освітянина Любомира Бордуна подала заяву на стажування в управлінні освіти

За три дні міський голова від твердого наміру виправдати своє рішення про нове призначення в управління освіти Коломиї Юрія Онищенка перейшов до вибачень. А тим часом мати очільника освіти Любомира Бордуна, який у вересні 2022 року загинув на передовій, пішла у ва-банк.

Інформатор знає деталі.

30 січня Надія Бордун написала заяву на стажування в управлінні освіти Коломийської міської міської ради на посаду начальника.

Наразі, за словами Надії Бордун, у кадровиків ратуші нема підстав відмовити їй. Але міський голова ще свій підпис не поставив.

Нагадаємо, що завтра, 31 січня, відбудеться позачергова сесія міської ради за ініціативи депутатських фракцій. Головне питання – перевірка претендентів на посади в органах місцевого самоврядування.

Наразі ж стажування Юрія Онищенка у освіті Коломиї припинено після суспільного резонансу.

“Ситуація з листом СБУ дійсно викликає питання. Тому стажування Юрія Онищенка припинено, а його відсторонено від виконання обов’язків. Також звернувся до правоохоронців вияснити цю ситуацію. Попри те, що реєстри закриті, спецперевірки зараз не проводять, прошу вибачення у громади про те, що недогледіли”, – написав міський голова Коломиї.

До теми: Темна історія: чому СБУ звинувачувала мера Попасної у співпраці з окупантами і чи вплине це на рішення про його призначення в освіту Коломиї?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору