Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Телефонні шахраї виманили у трьох прикарпатців майже 120 тисяч гривень

Прикарпатці продовжують вірити аферистам, які телефонують і представляються працівниками банку. Не перевіривши інформацію, люди легко перераховують гроші з банківської карточки або просто диктують свої дані. Нещодавно жертвами шахраїв стали троє мешканців Прикарпаття.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію області.

Так, до мешканця Тлумацької територіальної громади зателефонував “псевдопрацівник” банку. Під приводом перевипуску кредитної карти, він переконав чоловіка перерахувати гроші зі своєї карти на вказаний аферистами рахунок. Чоловік втратив 18 000 гривень. 
Мешканка Олешківської ТГ продиктувала реквізити своїх банківських рахунків та коди, які приходили їй на мобільний телефон у вигляді смс-повідомлень від «псевдобанкірів». З її рахунків шахраї зняли  майже 74 тисячі гривень.
55-річну мешканку Косівщини обдурили телефонні аферисти на 23 тисячі гривень. Вони сказали жінці, що з її рахунку намагаються зняти кошти, і тому необхідно перерахувати гроші на рахунок, який вказали невідомі. Прикарпатка повірила аферистам все виконала та втратила гроші.

Попередьте своїх близьких та рідних про подібні шахрайські схеми, щоб вони також не потрапили на гачок аферистів.
Якщо вже зрозуміли, що вас ошукали, не зволікайте, телефонуйте на спецлінію «102».

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору