Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Меморіальну дошку на честь Героя Богдана Книшука відкрили у Космачі

Вчора, 3 березня, в Космацькому ліцеї імені Омеляна Ковча Космацької сільської ради відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Богдана Васильовича Книшука — випускника цієї школи, який загинув 3 березня 2022 року в м. Буча, захищаючи територіальну цілісність України.

Пише Інформатор з посиланням на Косівську РВА.

Розпочався поминальний захід із заупокійної Служби Божої, яка відбулася на могилі загиблих Героїв. Опісля богослужіння всі присутні поклали квіти та запалили свічки на могилі Героя.

Найголовніше наше завдання – зберегти пам’ять про подвиги наших земляків.

“Коли помирає людина – це велика трагедія, велике горе для всієї родини. Богдан поклав свою душу і тіло за те, щоб ми жили в незалежній державі. Сьогодні ми робимо перший крок для увіковічення його пам’яті” – зазначила очільниця району.

Скорботною ходою учні та жителі громади вирушили до школи, де навчався Богдан Книшук на урочисту церемонію відкриття меморіальної дошки.

На церемонії були присутні дружина та діти, мати, рідні, друзі загиблого, педагоги та учні, жителі села, голова районної державної адміністраціїї, сільський голова та директор ліцею.

Право відкрити меморіальну дошку було надано дружині та матері Героя. Всечесні отці освятили меморіальну дошку та помолилися за упокій душі загиблого Героя.

Присутні вшанували пам’ять загиблого земляка хвилиною мовчання і схилили голови на знак великої шани та вічної пам’яті.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору