Інформатор Коломия

ВЛАДА

Закупівлю 210 тонн солі в Коломиї відмінили

В середині лютого комунальне підприємство “Полігон Екологія” проводило тендер на закупівлю 210 тонн технічної солі для посипання доріг. За це місто було готово заплатити 1 млн 900 тис грн. Проте на торги подалось кілька учасників і вдалось суттєво знизити ціну. Але у березні комунальники скасували закупівлю.

Що пішло не так – дізнався Інформатор.

Коломияни дуже здивувалися, коли дізнались, що наприкінці зими місто закуповує сотні тонн солі. Проте директор підприємства “Полігон Екологія” запевнив, що зараз це і економніше, і безпечніше. Адже є час перевірити якість солі за допомогою експертизи.

До теми: У комунальному підприємстві пояснили, для чого їм 210 тонн солі напередодні весни

У тендерній закупівлі взяло участь аж 6 учасників. Відтак вдалось зекономити 262 000 грн.

Найнижчу ціну на тендерній закупівлі солі запропонував ТОВ “А.Т. Смарт Трейлинг” – 1 млн 638 тис грн.

Попри чималу економію цим переможцем у КП “Полігон Екологія” не задоволені. Директор підприємства Михайло Попелюк стверджує, що сіль не відповідає заявленій якості, а відтак 16 березня процедуру закупівлі відмінили за “відсутності подальшої потреби в закупівлі товарів”. Але переможець ще має час до 27 березня, аби оскаржити рішення.

Відтак сіль для обслуговування доріг Коломийської громади закуплять восени – ближче о періоду снігопадів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Наталка Сандецька

Нагору