Інформатор Коломия

ВЛАДА

Фамілія: дружина і сини мера Коломиї отримують доходи з міського бюджету

У лютому та березні 2023 року коломийська культура заключила кілька договорів на організацію фуршетів та харчування з дружиною і сином міського голови Коломийської громади. І це не вперше. Такі закупівлі з членами сім’єю Станіславських були ще у 2021 та 2022 році.

Інформатор знає деталі.

Після скандалу з лакшері-відпочинком на Балі сина міського голови ми вирішили поцікавитися, чи справді юнак має такі високі доходи. Адже відпочинок в парі з російськомовною блогеркою Валерією був організований Young Business CluB, членом якого може стати підприємець з оборотом від 100 000$ на рік.

Детальніше: “Не так я його вчив” – Богдан Станіславський підтвердив відпочинок сина на Балі

На диво у переліку виграшних державних тендерів Олега Станіславського ми помітили кілька договорів з управлінням культури Коломийської міської ради, укладених уже в той час, коли Богдан Станіславський займав посаду міського голови.

Загалом мова йде про 4 випадки укладання договорів на загальну суму майже 26 800 грн у 2021 році.

А ще успішний бізнесмен Олег Станіславський згідно даних YouControl мав два виконавчі провадження за борги у 2018 та 2021 році. Також хлопець володіє нерухомістю в Коломиї, Обертині та Києві і 5-ма земельними ділянками на Тлумаччині.
А також двома транспортними засобами  – MERCEDES-BENZ та LEXUS.

У родинному бізнесі ТОВ “Станіславський” Олег Богданович має 40% і 4 млн грн у статутному капіталі підприємства.

Далі – більше. Такі ж договори на харчування й організацію фуршетів були заключені й з молодшим сином Юрієм та дружиною Любою.

Найновіший випадок – 18 березня 2023 року.

Тиждень тому Юрій Станіславський заключив з управлінням культури та туризму Коломийської міської ради договір на 44 670 грн за кейтирингові послуги – забезпечення виїзного фуршету.

Інформатор очікує понеділка, аби розпитати, які саме фуршети були у другій половині березня і що святкували, адже це був місяць численних втрат на фронті і на Коломийщині мало не щодня прощались із загиблими Героями.

Ще один договір на ресторанні послуги був заключений з сином мера Юрієм в останній тиждень 2022 року на 7500 грн. Замовник – знову ж таки управління культури й туризму міськради.

За даними платформи You Control Юрій Станіславський не має зареєстрованої нерухомості, землі та транспортних засобів. Натомість у ТОВ “Станіславський” володіє часткою у 20%.

До теми: Скільки наших податків Коломия витрачає на зарплату міського голови та 5 його радників

Дружина міського голови – Любов Василівна Станіславська – також годувала учасників якихось заходів культури в Коломиї. В лютому 2023 року вона забезпечувала виїзний фуршет, місто заключило договорі за такі послуги 17 223 грн. Це єдиний такий випадок за період мерства її чоловіка, але у 2019 році, за каденції попереднього міського голови, вона також надавала одного разу послугу харчування на суму 5 000 грн.

Любов Василівна Станіславська згідно відкритих джерел володіє 40% у ТОВ “Станіславський” і її внесок до статутного капіталу підприємства становить 4 млн грн, як і у старшого сина.

За дружиною міського голови числяться 2 об’єкти нерухомості (у Коломиї і в Обертині), 1 земельна ділянка під забудову в Коломиї та 7 транспортних засобів – переважно фургони.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору