Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Куточок безпеки для молодіжного простору: в Коломиї організовують нову подію

У теперішній час ми як ніколи думаємо про безпеку, через це Молодіжний Простір Коломиї запрошує вас на подію, яка відбудеться сьогодні, 29 березня. Там ви зможете обговорити ключові моменти з фахівцями, щоб кожній людині  було якомога комфортніше жити. 

Пише Інформатор з посиланням на Молодіжний простір.

Організатори розповіли чому це так важливо:

“Нам дуже важливо щоб ви – наші дорогі друзі мали безпосередньо довіру до простору і знали, що в нас безпечно. Нам важлива ваша думка! Зараз у молоді дуже багато думок які будуть обов’язково корисні. Наявність та дотримання загальних правил як етики так і безпеки завжди хороша ідея, адже жити в гармонії це просто неймовірно та необхідно!”

Захід розпочнеться о 17:00 у Молодіжному Просторі Коломиї (вул. Театральна, 21-А).

Форма для реєстрації ТУТ.

Подія реалізовується в рамках проєкту «Всі різні – всі свої», який організовується в межах п’ятирічної програми « @mriemotadiemo », спрямованої на розвиток та підтримку молоді в Україні, яка стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору