Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті ліквідовують лісгоспи: що натомість?

Днями на нараді в голови Івано-Франківської ОВА обговорювали питання реформування лісової галузі на Івано-Франківщині. Йшлося про ліквідацію лісгоспів, обласних управлінь та створення нових міжрегіональних.

Деталі дізнавалися наші колеги з Інформатор Івано-Франківськ.

За словами директора Карпатського лісового офісу ДП “Ліси України” Володимира Бедзяна, в процесі реформи лісової галузі ліквідовують 24 обласні управління лісового та мисливського господарства та утворюють 9 нових міжрегіональних. Лісгоспи також підпадають під ліквідацію, але це не означає, що їх закривають.

Нещодавно ми писали: Коломийський лісгосп має нового директора. Попередній керівник виступає проти

“Утворено 9 регіональних лісових офісів. Один із них названо Карпатським лісовим офісом, який включає три області – Івано-Франківську, Львівську та Закарпатську. У структурі – 36 філій. Тобто лісогосподарські підприємства трансформувалися у філії. Ця процедура відбулася наприкінці грудня”, – каже він.

Тож, на території Прикарпаття сьогодні – 13 філій. Перші результати роботи – збалансування фінансової дисципліни.

Директор підкреслив, що про скорочення працівників мова не ведеться, а податок з доходу фізичних осіб 100% залишається на місцях по всіх філіях.

“Ми зараз працюємо над розробкою уніфікованих штатних розписів. Тобто це питання назви посад. Можливо доведення перевести деяких людей на інші посади”, – додав Бедзян.

До теми: Мер Коломиї хоче взяти під контроль ліси громади

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору