Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Суд над псевдоволонтером Хемичем знову перенесли: чому?

Скандальна справа псевдоволонтера Віталія Хемича триває майже рік. Минулого місяця її розгляд міг продовжитися, але знову з’явилася причина, аби скасувати засідання.

Деталі довідався Інформатор Калуш.

Сьогодні, 19 квітня, в Калуському міськрайонному суді мав відбутися черговий розгляд справи щодо незаконного використання благодійних пожертв з метою отримання прибутку та шахрайстві калушанина Віталія Хемича.

Останнє засідання, яке вдалося провести відбулося ще 22 березня. Тоді суд дослідив 5 томів справи. Далі мав бути допит обвинуваченого. Але адвокат підсудного заявив клопотання про відкладення розгляду справу: Віталію Хемичу потрібно підготуватися до свого виступу. Тому засідання призначили на 19 квітня, але щось пішло не так:

“Засідання не відбудеться за клопотанням адвоката. Офіційну інформацію подамо після 14.00”, – повідомили в суді нашим колегам з Калуша.

Водночас на сторінці популярного телеграм-каналу “Калуський формат” з’явилося ймовірне пояснення клопотання адвоката Хемича:

Інформатор слідкує за розглядом справи. Коли з’являться нові деталі – ми обов’язково про них розповімо.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору