Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Меморіальну дошку Володимиру Барчуку відкрили на будівлі Коломийського ліцею №2

Доброволець, командир 8 стрілецької роти 130 батальйону тероборони Києва Володимир Барчук загинув 22 червня 2022 року в селі Дементіївка під час бойового завдання. Сьогодні, 5 травня, на будівлі ліцею №2 в Коломиї встановили меморіальну дошку Герою.

Повідомляє Інформатор за дописом міського голови.

Талановитий, цілеспрямований і життєрадісний Володимир Барчук пішов добровольцем у перші години повномасштабного вторгнення росії в Україну: вранці 24 лютого 2022 року вже стояв на захисті аеропорту «Київ», а потім – на обороні Ірпеня та Бучі.

Був командиром 8 стрілецької роти 130 батальйону ТрО міста Києва.

Згодом боровся із російськими загарбниками на Харківщині.

Загинув під час бойового завдання 22 червня 2022 року в селі Дементіївка.

Похований у Боярці, що на Київщині.

У рідному місті в пам’ять про загиблого Героя 5 травня 2023 року встановили меморіальну дошку на будівлі Коломийського ліцею №2. На відкритті були рідні, близькі Володимира, військовслужбовці, учні та вчителі школи.

Щоразу бракне слів, аби висловити співчуття родичам і друзям загиблих воїнів. Це втрата для України вцілому, але найбільше болить саме близьким. Хай ця надзвичайно велика жертва заради свободи українців не минеться ворогам так просто, хай кожен окупант понесе відповідальність за посягання на наші території, за відібрані життя та зламані долі. За все, що могли б нині бачити і відчувати наші захисники, якби не війна…

Світла пам’ять світлій Людині. Слава Герою!

До теми: У Коломийському ліцеї імені Грушевського відкрили меморіал Герою України Степану Тарабалці

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору