Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Косівщині відкрили меморіальну дошку Герою Михайлу Генику

07 травня 2023 року, у Вижньому Березові, що у Яблунівській територіальній громаді, відбулася урочиста церемонія відкриття меморіальної дошки загиблому воїнові Михайлу Генику. Стеллу встановили на фасаді Вижньоберезівської гімназії.

Пише Інформатор з посиланням на Косівську РВА.

Михайло Геник ніс службу у складі 74 батальйону 102 окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України. У бою із російськими загарбниками військовослужбовець отримав осколкове поранення, 2 вересня 2022 року помер у госпіталі.

Вшанувати пам’ять мужнього бійця, відданого сина рідної землі, справжнього патріота прийшли рідні, близькі, друзі, представники влади, священники, військові, учні та педагоги Вижньоберезівської гімназії, волонтери, односельчани, громадські активісти.

Відкриття меморіальної дошки – це щира подяка нашому відважному земляку, який зі зброєю в руках став на захист територіальної цілісності і суверенітету нашої держави, віддано боровся за незалежність та свободу України, мир та спокій на рідній землі.

За загиблим воїном відслужили панахиду. Місце вічного спочинку Михайла Геника встелили квітами глибокої шани та подяки…

Михайлу Генику вічно залишиться 40… Вічна пам’ять Герою!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору