Інформатор Коломия

ГРОШІ

У скільки обійдеться зібрати дівчинку до Першого Причастя?

Традиційно у травні школярі-третьокласники йдуть до Першого Причастя. Відтак, окрім духовної складової, потрібно подбати про образ для дівчинки: сукня, віночок та свічка. 

Інформатор вирішив довідатися, у скільки це обійдеться коломиянам.

Вартість суконь на прокат стартує від 300 грн і вище залежно від фасону. Втім, не у кожному магазині плаття дають у прокат. Кажуть, що не завжди їх приносять у гарному вигляді, тому не ризикують.

Аби взяти сукню на прокат, потрібно зайти до магазину, забронювати її на той день, коли відбудеться свято. За день до нього її можна забрати і одразу після Причастя повернути назад.

Ціни на віночки у різних магазинах починаються від 150 грн. А от найкращі вартують 180-250 грн. У асортименті є як віночки з квітами, так і з перлинками.

Свічки також коштують по-різному. Якщо ви хочете придбати її без прикрас, то треба заплатити 50-60 грн. За свічки з прикрасами доведеться віддати 80-120 грн.

Відтак, якщо підсумувати, аби підготувати дівчинку до Першого Причастя, доведеться віддати всередньому від 500 грн і вище.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору