Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Місця для відновлення | Куди поїхати неподалік Коломиї

Сьогодні кожен потребує такого місця, де можна відчути спокій, набратися сил та натхнення. Знайти такі локації буває непросто. Але це точно не про Коломийщину. Для тих, хто ще не знайшов своє місце для відновлення, пропонуємо варіанти, куди можна чкурнути на вихідні.

Інформатор зібрав кілька локацій зовсім поруч Коломиї.

Хорошим місцем для відпочинку від шуму і метушні міста можуть стати два красиві ставки, що розташувалися між с. Глибока та смт. Отинія. Якщо рухатись зі сторони Коломиї до Івано-Франківська, то побачите їх по праву сторону перед в’їздом в Отинію. Тут є можливість вдосталь насолодитися красою природи.

Наступна чарівна локація на Коломийщині розташована між селами Лісний Хлібичин та Черемхів. Знайти її досить легко, адже знаходиться одразу попри автомобільну дорогу Коломия–Івано-Франківськ. Місце доглянуте і зачаровує з першого погляду.

До теми: 5 місць для сімейного відпочинку неподалік Коломиї

Якщо хочете насолодитися неймовірними пейзажами, то вирушайте у високогірну Марківку. Тут навіть є цілюще джерело. А з басейну на пагорбі в Марківці можна побачити краєвид на Коломию.

І як не згадати про Марківський водоспад та найвищу гору Коломийщини – Варатик. Це ідеальний варіант для тих, хто хоче насолодитися красою гір та лісу.

Поціновувачам старовинних та загадкових споруд неодмінно варто відвідати бароковий Гвіздецький костел  св. Антонія. В очікуванні дива він застиг у минулих століттях, хоча краса його від того не вщухла. Роздивитися це все краще наживо, бо ніякий об’єктив не передасть таємничу атмосферу цього сакрального місця.

Віднайти всі відтінки зеленого кольору можна у селі Коршів. Піднявшись на пагорби, захочеться просидіти там цілий день. А тихі та затишні вулички підкорять ваше серце. Влітку тут квітує лавандове поле.

Це тільки одна з добірок, яку готує Інформатор, досліджуючи красу нашого краю. Більше місць для відновлення шукайте в наступних матеріалах.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Ольга Пукавчук

Нагору