Інформатор Коломия

ВЛАДА

Гірше людей: як коломияни поводяться в річкою Радилівкою

Мешканці Коломиї мають чимало запитів і зауважень до влади. А як щодо себе? Випускати в ріку  стоки, викидати сміття на ходу чи навіть цілими пакетами – в кущі, в зарості, тільки подалі від власного порогу… Це норма?

Інформатор зафіксував, як за місяць змінились береги річки Радилівки на невеличкому відрізку вулиці Степана Тарабалки, яка з’єднує вул Січових Стрільців із міським парком. Слова зайві – краще погляньте самі. Адже таке відбувається постійно.

Коломия на чистку берегів ріки й русел витрачає чимало коштів, а проте вистачає ненадовго: як бачимо всього за місяць хтось “знесилений” ховає пакет побутового сміття в бузок над рікою, чиїсь руки після кави “випускають” паперовий стакан просто додолу – в траву, чиїсь діти не знають, що фантикам місце в смітнику…

Як до них достукатись? Якими словами пояснити, що узбіччя – не смітник, а ріка – не каналізація

Рік тому: Як у Коломиї чистять берег річки Радилівка

 

Штрафи за такі адміністративні правопорушення невисокі, а тому впливу нема. Та ще й перехожі байдуже проходять повз, не бажаючи вступати в полеміку з незнайомцями, для яких довкілля – сміттярка, бо і в голові смітник.

Цікаво, чи всі розуміють, що потім ці відходи і нечистоти потрапляють у ріки, в яких коломияни люблять скупатися гарячої літньої днини?

До теми: ТОВ «Альянсбудпроект-ІФ»: гребе, ремонтує і півсфери ставить

Про екологічну катастрофу з нечистотами ще однієї природньої річки Коломиї річки Млинівки і боротьбу за каналізацію мешканців вулиці Довбуша читайте у наступних матеріалах Інформатора.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору