Інформатор Коломия

ВЛАДА

Бригада підрядника взялася до ремонту вбиральні в міському парку Коломиї

17 квітня 2023 року єдиний учасник тендеру на ремонт громадської вбиральні переміг у тендері від Коломийського центру туризму та дозвілля. Відтак ТОВ “Альянсбудпроект-ІФ” з Прокурави має здійснити поточний ремонт вбиральні на суму майже 910 тис грн. Цього тижня бригада підрядника вже взялася до роботи.

Інформатор досліджував хто підрядник, скільки це коштує і як протікає ремонт “вбиральні на мільйон”.

Є надія, що скоро у міському раку імені К. Трильовського коломиянам і гостям міста не доведеться шукати туалету в кущах. Підрядник, який виграв тендер на ремонт старої вбиральні взявся до роботи.

Зокрема залили бетонну стяжку, підготували комунікації для сантехніки і вивели водовідведення назовні. На черзі – заміна даху, за ці роботи візьмуться з 5 червня.

Нагадаємо, що в підприємством керує Єременко Юрій Анатолійович. Згідно платформи YouСontrol ТОВ «Альянсбудпроект-ІФ» зареєстроване у серпні 2021 року в селі Прокурава і має статутний капітал лише 5 тис грн. Попри такі обмежені ресурси ТОВ «Альянсбудпроект-ІФ» уже заключило договорів на майже 4 млн 389 тис грн (інформація станом на 1 червня 2023 року.

То що ж із вбиральнею у парку

Ремонт громадського туалету у міському парку ім. Трильовського – це наразі найбільший переможний тендер у ТОВ “Альянсбудпроект-ІФ”.

На відкриті торги з особливостями подався лише один учасник  – ТОВ “Альянсбудпроект-ІФ” – і переміг, запропонувавши ціну 908 741 грн, а це на майже 12% менше.

 

 

 

 

 

Тісна співпраця

Цей підприємець часто виконує роботи у Коломиї. Зокрема фірма впорядковувала канави на вул. Сарма-Соколовського, вул. Маковея, ставила огорожі на вул. Горбаша, а ще надавала послуги зі встановлення півсфер, а також здійснювала роботи для військових частин Коломийської громади.

Коломийська міська рада та її підрозділи заключили з ТОВ “Альянсбудпроект-ІФ” чимало договорів протягом 2022-2023 року:

  • 5 договорів на загальну суму 1 767 488 грн – за період січень-квітень 2023 року
  • 2 договори на загальну суму 702 159 грн за 2022 рік.

Отож наразі йдеться про загальну суму договорів у 2 469 647 грн від міської ради для цього ТОВ.

Інформатор досліджував співпрацю міста раніше. Деталі: ТОВ” Альянсбудпроект-ІФ»: гребе, ремонтує і півсфери ставить

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору