Інформатор Коломия

ВЛАДА

Скільки заробляє центр туризму і дозвілля в Коломиї з ярмарків

У Коломиї діють постійні й тимчасові ярмарки. Як отримати змогу здійснювати роздрібну торгівлю на них, скільки це коштує і які доходи комунального закладу від цього.

Дізнавався Інформатор

Кошти від ярмаркової торгівлі, організованої Коломийським центром туризму та дозвілля, надходять на розрахунковий рахунок підприємства.

Згідно офіційних даних з відповіді на інформаційний запит доходи від ярмаркової торгівлі в Коломиї становили понад 1 млн грн за минулий рік. А від початку 2023 року до кінця травня центру туризму і дозвілля надійшло майже пів мільйона гривень.

Доходи за роками:

  • 2020 рік- 475 623 грн.
  • 2021 рік- 799 959 грн.
  • 2022 рік- 1 010 044грн.
  • Січень-травень 2023 р. – 452 645,00 грн.

Як відбуваються ярмарки в Коломиї

Ярмарки в Коломиї є постійно діючі, такі, як на вул. Гетьмана Сагайдачного, або ж тимчасовими, які відбуваються час до часу у період Великодніх, Різдвяних свят, до Спаса чи Дня міста.

Також від весни Коломия розпочала створення ярмарків продажу сільськогосподарської продукції у мікрорайонах міста: на вул. Бандери, вул. Січових Стрільців, вул. Богуна.

До теми: У ратуші підтримали ярмаркову торгівлю у трьох мікрорайонах міста

Організовує ярмаркову торгівлю в місті комунальний заклад Коломийський центр туризму і дозвілля. Саме сюди варто звертатися, аби обумовити де, коли і як ви хочете здійснювати роздрібну торгівлю.

Що ще потрібно, аби отримати дозвіл і торгову площу читайте у статті Скільки коштує місце під торгівлю у Коломиї і як отримати дозвіл

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

 

Нагору