Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї дитина на велосипеді врізалася в автівку

Ввечері 18 липня у Коломиї трапилась ДТП за участі автомобіля та 10-річного велосипедиста.

Повідомляє Інформатор.

Вчора близько 19:35 на вул. Винниченка 10-річний хлопчик на велосипеді не впорався з керуванням та зіткнувся із автомобілем “Фіат Фіоріно”, за кермом якого був 42-річний житель села Слобода. Неповнолітній велосипедист рухався лівою крайньою смугою по вул. Винниченка в сторону вул. Міцкевича. Водій на “Фіат” зупинився для надання переваги в русі при виїзді з другорядної дороги (вул. Орлика) на головну (вул. Винниченка).

Внаслідок зіткнення велосипедист отримав легкі тілесні ушкодження у вигляді: забоїв стегнової кістки, колінного суглобу та зв’язкового апарат. Також автомобіль та велосипед отримали механічні пошкодження.

На місці події правоохоронці склали на маму неповнолітнього адмінпротокол.

Нагадуємо, що рухатися дорогою на велосипедах дозволяється особам, які досягли 14-річного віку. Діти віком до 14 років можуть їздити лише у парках, скверах, дворах, стадіонах тощо. Їзда на велосипеді на пішохідних доріжках і тротуарах заборонена, окрім дітей до 7 років на дитячих велосипедах під наглядом дорослих.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору