Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Коломийщині інженер та підрядник змовились та привласнили бюджетні кошти

Інженера технагляду судитимуть за пособництво у привласненні бюджетних коштів під час будівництва двох  спортзалів на Коломийщині.

Пише Інформатор, посилаючись на прокуратуру області.

Встановлено, що інженер під час нагляду за будівництвом двох спортивних залів у Коломийському районі змовився з підрядником, щоб внести до актів виконаних робіт неправдиві дані щодо об’єму фактично виконаних робіт. В подальшому інженер технагляду погодив ці завідомо фіктивні акти, що  призвело до безпідставного перерахування підряднику понад 200 000 гривень.

Коломийська окружна прокуратура скерувала  до суду обвинувальний акт стосовно інженера технагляду за фактом пособництва у привласненні бюджетних коштів, а також підробленні та використання підроблених документів (ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 191, ч.ч. 2, 3 ст. 358 КК України).
Досудове  розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Коломийського районного відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору