Інформатор Коломия

ВЛАДА

На міському озері в Коломиї мають збудувати елінг: що то буде і на якій стадії

Будівництво спортивної споруди елінгу було заплановане ще на 2022 рік, проте через війну справу відклали. Втім перемоги таки не дочекалися. 25 липня 2023 року управління комунального господарства уклало договір на виготовлення проєктно-кошторисної документації нової будови елінгу. Тільки за цей проєкт місто має заплатити місцевому підприємцю майже 319 тис грн.

Як раніше повідомляв Інформатор для веслувальних видів спорту на міському озері планують спорудити елінг – будівлю для зберігання каное, байдарки та інвентарю.


А крім того тут мають облаштувати душові кабіни, роздягальні для спортсменів та тренерську кімнату.

Спорудять елінг на міському озері ім. Руфа.

Згідно договору за проєктно-кошторисну документацію з бюджету міста мають заплатити 318 684 грн.

Вартість самого будівництва наразі невідома.

До теми: Гроші з війни: як військові наповнюють бюджет Коломиї

Тісна співпраця підприємця з ратушею

Коломийський підприємець Василь Іванович Мензатюк, зареєстрованим в Коломиї з грудня 2018 року, відомий читачам Інформатора зі справи однієї відомої закупівлі на зведення малого групового будинку на вулиці Маковея, який мали б здати до кінця 2022 року.

Деталі у статті Орендодавець фірми допоміг їй виграти 9-мільйонний тендер в Коломиї

Цікаво, що від початку 2023 року Коломийська міська рада та її структурні підрозділи заключили договорів на понад 1 млн грн з Василем Івановичем Мензатюком.

Наразі прибуток від послуг та продажів за договорами з Коломийською міськрадою та її підрозділами становлять 76% загальних доходів від закупівель.

Читайте також: Дилема чи ні: витрати Коломиї під час війни. Факти, цифри, коментарі громади і влади

Згідно даних платформи YouControl це були і послуги інженерного проектування згаданого спортивного майданчика, а також нового будівництва спортивної споруди Елінгу на міському озері ім. Руфа. Поряд з цим також є договори на закупівлю гравію, піску, щебінь і наповнювачів, прокат обладнання, придбання будівельних та конструкційних матеріалів.

У 2022 році цей підприємець мав договори виключно з Коломиєю на загальну суму 278 820 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору